Hunkemoller aanbiedingen

 • Geldig vanaf: 01-05-2016
 • Geldig tot: 27-05-2018
Een rijk aanbod aan diverse kortingen op de actiepagina van hunkemoller! Klik, shop en pak je voordeel!

Over de Hunkemoller webwinkel
Hunkemoller bestaat al sinds 1886 en is een van de grootste ondermode zaken in Nederland. Ook buiten Nederland is Hunkemoller inmiddels ruim vertegenwoordigd. Zo vind je winkels van Hunkemoller in veel verschillende landen zoals Frankrijk, Egypte, Aruba, Rusland, Oostenrijk , Marokko, Bahrein en vele andere. Hunkemoller is al verschillende jaren achtereen gekozen tot beste lingerie retailer, iets om trots op te zijn!

In de winkels van Hunkemoller vind je een ruim assortiment ondergoed, lingerie, badmode en alles wat met ondermode te maken heeft. Het team van Hunkemoller zorgt dat altijd de laatste trends in de winkels en online te vinden zijn. Het team is dan ook continue bezig met productinnovatie en productontwikkeling om zeker te zijn dat hun klanten altijd de laatste nieuwe trends kunnen kopen.

Hunkemoller staat bekend om de goede service, betaalbare artikelen van hoge kwaliteit en hun ruime assortiment. Mede hierdoor is Hunkemoller de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste ondermode winkels in Nederland.

Betaalbare lingerie bij Hunkemoller
In de Hunkemoller webshop vind je veel zeer scherp geprijsde artikelen. Zo vind je er bh's, slips, badmode, nachtmode en accessoires voor hem en haar. Ook vind je in het assortiment van Hunkemoller grote maten lingerie terug.

Speciaal voor de dames die op zoek zijn naar ondersteuning en correctie heeft Hunkemoller een groot assortiment corrigerend ondergoed. Of je nu zoekt naar een corrigerende slip of een corrigerende jurk, je vind het allemaal in de Hunkemoller webwinkel.

Hunkemoller korting
In de webwinkel van Hunkemoller vind je altijd erg veel acties en aanbiedingen waarmee je als klant kunt genieten van extra veel voordeel. Ook al zijn de artikelen van Hunkemoller voordelig geprijsd, toch vind je met enige regelmaat leuke aanbiedingen en nieuwe acties in de winkels en online. Op onze website vind je elke dag een actueel overzicht van de laatste Hunkemoller aanbiedingen en acties. Kijk dus altijd voordat je iets gaat bestellen even op onze pagina of er op dat moment geen acties zijn waarmee je kunt profiteren van extra korting.

Hunkemoller Sale
Een aantal malen per jaar kun je extra goedkoop kopen bij Hunkemoller tijdens de Sale. In de Sale periode worden de Hunkemoller artikelen afgeprijsd waardoor je met extra veel korting nieuwe lingerie kunt open. De artikelen van het vorige seizoen en soms ook het huidige worden dan met korting, die kan oplopen tot wel 75%, aangeboden. Natuurlijk kun je zodra de nieuwe Hunkemoller Sale begint deze op onze pagina vinden. Het is zelfs mogelijk dat tijdens de Sale er extra acties zijn waarmee je nog voordeliger kunt bestellen.Bekijk alle Hunkemoller kortingen
Jul
03
2015
De Hunkemoller Sale is begonnen
Het is weer Sale bij Hunkemoller. Klanten kunnen nu volop profiteren van extra veel korting op de mooiste lingerie en ondermode. Tijdens de Sale periode kun je extra voordelig nieuwe artikelen bestellen bij Hunkemoller en profiteren van flinke korting. Natuurlijk duurt de Sale maar even dus wees er snel bij en maak gebruik van de geweldige aanbiedingen en scherpe prijzen op heel veel verschillende artikelen.
KLIK HIER VOOR DE KORTING
 • Geldig vanaf: 2017-10-02
 • Geldig tot: 2018-02-02
Bekijk de speciale kortingscodepagina van Hunkemoller en zie daar de laatste acties met korting.
 • Geldig vanaf: 2017-08-09
 • Geldig tot: 2017-08-16
Gebruik de kortingscode en ontvang het 4e artikel gratis bij Hunkemoller.
KLIK HIER VOOR DE KORTING
 • Geldig vanaf: 2017-07-02
 • Geldig tot: 2017-10-02
Koop met korting tijdens de sale bij HUnkemoller.
KLIK HIER VOOR DE KORTING
 • Geldig vanaf: 2017-04-19
 • Geldig tot: 2017-04-24
Nu bij Hunkemoller tweede BH met 50% korting, of derde BH gratis.
KLIK HIER VOOR DE KORTING
 • Geldig vanaf: 2017-02-13
 • Geldig tot: 2017-06-13
Koop nu 5 slips voor 21,99 online bij Hunkemoller, dat is ongeveer 2 slips gratis!