boohoo coupon codes

 • Geldig vanaf: 01-05-2016
 • Geldig tot: 27-05-2018
Een rijk aanbod aan diverse kortingen op de actiepagina van boohoo! Klik, shop en pak je voordeel!

Boohoo.com
De webwinkel van boohoo.com is in 2006 gestart in de UK met de verkoop van trendy Dameskleding en levert nu in heel veel landen. De collectie is over de afgelopen jaren flink gegroeid en inmiddels verkopen ze ook mode voor Heren. Sinds de start in 2006 is boohoo.com uitgegroeid tot een van de grootste online kledingwebwinkels en iedere dag vind je weer nieuwe artikelen in de webwinkel. In de webwinkel vind je de laatste trends en stijlen maar voor alle artikelen geld dat ze zeer betaalbaar zijn.

Bestellen in de boohoo webwinkel
Een besteling plaatsen bij boohoo.com is niet moeilijk, je kiest de artikelen die je wilt bestellen en plaatst deze in je mandje. Hierna kun je simpel naar de checkout gaan. Bij het plaatsen van je eerste bestelling kun je meteen een account aanmaken. Met je boohoo account kun je snel en gemakkelijk een vervolgbestelling plaatsen en wordt je tevens op de hoogte gehouden van de laatste nieuwe acties en aanbiedingen in de webwinkel. Ook hoor je als eerste wanneer de nieuwe collecties online staan of wanneer er leuke nieuwe artikelen beschikbaar zijn.

Goedkoop bestellen met een boohoo couponcode
Regelmatig zijn er in de boohoo webwinkel leuke acties of aanbiedingen waarbij je korting krijgt op bepaalde artikelen. Ook krijg je extra veel korting tijdens de boohoo Sale. Van tijd tot tijd is het ook mogelijk om een boohoo coupon code te gebruiken waarmee je extra veel kunt besparen op je aankopen. Zo'n couponcode of boohoo discountcode kun je als deze beschikbaar is vinden op deze pagina!. Iedere dag worden er op axzy.nl weer heel veel nieuwe acties en kortingscodes geplaatst en je vind hier dan ook altijd de laatste nieuwe boohoo.com coupon codes. Meestal ontvang je met een couponcode extra korting op je bestelling. Een aantal voorbeelden zijn bijvoorbeeld de couponcode van 10 euro, 10%, 15% of 20%. Soms is er zelfs een couponcode voor 20 euro korting op je bestelling beschikbaar. De korting is voor iedereen te gebruiken, of je nu een nieuwe klant bent of een bestaande klant, je kunt altijd profiteren van maximale korting op je aankopen.

Natuurlijk kun je altijd meer besparen want zo vind je ook in onze outlet heel veel artikelen met flinke korting terug. Soms is het zelfs mogelijk om een couponcode te gebruiken waarmee je dan nog eens extra korting ontvangt op je aankopen.

Voorwaarden coupon code boohoo.com
Vaak zitten er aan de couponcodes wat voorwaarden verbonden, sommige van de voorwaarden vind je hieronder:

 • Vaak moet je voor een minimum bedrag bestellen voordat de code te gebruiken is, let dus goed op de voorwaarden
 • Als de code geldig is voor alleen geselecteerde artikelen of voor een geselecteerd merk, dan kun je deze niet voor andere artikelen gebruiken!
 • Hou bij coupons altijd de vervaldatum in de gaten, na deze datum is de code niet meer geldig.
 • De code is vaak maar eenmalig per klant te gebruiken. Soms kun je echter de volgende dag wederom de code gebruiken.
 • Gebruik de code op de juiste plaats bij het afrekenen, je kunt de code maar op een plaats invullen.

Gebruiken van de boohoo.com coupon code
Kijk voor iedere aankoop even op axzy.nl of er een nieuwe actie actief is. Ook vind je hier een actueel overzicht van de laatste werkende boohoo couponcodes. Elke dag worden er weer heel veel nieuwe kortingscodes en aanbiedingen toegevoegd op axzy.nl dus de kans is groot dat je extra korting kunt ontvangen op je aankopen.Bekijk alle Boohoo kortingen
Feb
03
2016
Boohoo Sale 80%

Het is weer Sale bij Boohoo.com, profiteer nu van extra veel korting die kan oplopen tot wel 80%. Heel veel artikelen zijn nu extra goedkoop.

In de Boohoo webwinkel kun je tevens extra goedkope artikelen kopen. Leuke nieuwe kleding is al te koop vanaf 5 Euro!

 • Geldig vanaf: 2017-05-15
 • Geldig tot: 2017-05-29
Korting op de korting, nu 10% extra korting bovenop de sale korting online bij boohoo, gebruik de kortingscode.
 • Geldig vanaf: 2017-05-15
 • Geldig tot: 2017-06-10
Gebruik de kortingscode voor gratis verzending van uw online bestelling bij boohoo.
 • Geldig vanaf: 2017-04-19
 • Geldig tot: 2017-05-01
Ontvang 10% extra korting bovenop de sale bij boohoo, gebruik de discountcode kortingscode en bespaar!
 • Geldig vanaf: 2017-04-19
 • Geldig tot: 2018-02-01
Gebruik de discount code kortingscode en ontvang gratis verzending van uw bestelling bij boohoo.
 • Geldig vanaf: 2016-10-17
 • Geldig tot: 2016-10-24
Gebruik de discount code en ontvang 50% korting op mens wear online bij boohoo.